Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man zwaargewond na mishandeling, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 maart is een man zwaargewond geraakt na een mishandeling op het terras van een café aan de Goudsesingel . Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Agenten zijn een onderzoek gestart en zijn op zoek naar getuigen. De verdachte, een 22-jarige man uit Ridderkerk, meldde zichzelf zondagavond op het politiebureau. Hij is aangehouden en wordt verhoord.

stockfoto

Het 29-jarige slachtoffer uit Rotterdam was met vrienden op het terras, toen rond 01.30 uur de politie gewaarschuwd werd dat hij na een mishandeling ernstig gewond op de grond lag. Hij is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis is gebracht. 

Informatie?
We willen weten wat er precies gebeurd is voorafgaand aan en tijdens de mishandeling en komen daarvoor graag in contact met zoveel mogelijk getuigen. Dat onderzoek startte direct al, maar het was druk op het terras en we realiseren ons dat we nog niet met iedereen hebben gesproken die misschien iets heeft gezien van het incident. Heb je meer informatie of misschien filmpjes waarop iets relevants te zien is? Neem dan contact op met het onderzoeksteam. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.