Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Beroving bij skatepark; getuigen gezocht

Donderdagavond rond 20:30 uur werd een 15-jarige jongen op de Deltaweg door vier personen onder dreiging van een mes van zijn persoonlijke bezittingen beroofd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer was donderdagavond met twee vrienden bij de skatebaan aan de Deltaweg, toen hij werd aangesproken door onbekende jongeman, die in het gezelschap was van drie andere personen. Zij dreigden met een mes en dwongen het slachtoffer zijn persoonlijke bezittingen af te geven. Daarna renden de vier verdachten weg, mogelijk in de richting van het Almkerkplein. Nadat de politie werd gebeld is er door meerdere eenheden en een politiehelikopter in de omgeving naar de verdachten gezocht. Ook is een Burgernet-bericht verstuurd. Helaas werden de verdachten niet meer gevonden.

Signalement
De man die het slachtoffer aansprak was rond 1,65 m. lang, had een getinte huidskleur en droeg een witte jas. Een tweede verdachte was 1,75 m. lang, had een lichtgetinte huidskleur en droeg een blauwe jas. De derde verdachte droeg een blauw trainingspak en een zwarte jas. De laatste betrokkene was volledig in het zwart gekleed.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u de beroving aan de Deltaweg rond 20:30 uur gezien? Heeft u de vier verdachten vóór of na de straatroof in de omgeving zien lopen? Heeft u een camera bij uw woning, bedrijf of auto in de buurt en mogelijke camerabeelden van de betrokkenen? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844, bel anoniem met 0800-7000 of stuur uw tips en beelden direct via het tipformulier.

2022057300