Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man raakt gewond bij steekincident aan Pleiadenlaan Groningen: politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Groningen - Zaterdagavond 26 maart vond er aan de Pleiadenlaan in Groningen een steekincident plaats. Hierbij raakte een man gewond. De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen. Op 1 april heeft de politie een verdachte aangehouden.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Omstreeks 19:20 uur kwam bij de politie de melding binnen van een steekincident aan de Pleiadenlaan. De toegesnelde hulpverleners troffen een 26-jarige man uit Groningen gewond aan. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft op dit moment nog geen verdachte aangehouden. Over de toedracht van het steekincident is nog niets bekend. De recherche onderzoekt de zaak.

Deel uw informatie met de politie

Er is gisteravond buurtonderzoek gedaan en het onderzoek gaat vandaag door. Zo gaan we met het slachtoffer in gesprek en wordt er gekeken of er camerabeelden uit de omgeving kunnen worden veiliggesteld. Daarnaast vraagt de politie mensen die iets hebben gezien of die meer weten over dit incident zich te melden. Het kan ook zijn dat u camerabeelden uit de omgeving hebt, waar mogelijk iets op is te zien wat met dit incident te maken kan hebben. Informatie of beelden delen kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken. 

Update 5 april 2022:

Op vrijdag 1 april hebben we een 18-jarige man uit Groningen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident aan de Pleiadenlaan in Groningen.