Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Mogelijke ontvoering in Almere, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Almere - Zaterdagavond, 5 maart 2022, rond 20:00 uur is een vrouw mogelijk ontvoerd. De vrouw werd in een zwarte Renault Clio geduwd, deze reed met hoge snelheid weg. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of tips hebben over deze mogelijke ontvoering.

getuigenoproep

Rond 20:00 uur kreeg de politie een melding dat er een auto met hoge snelheid over de Valkenswaardstraat reed richting het Spanningsveld. Daar aangekomen wordt een vrouw uit de auto getrokken. Bij aankomst van een getuige wordt de vrouw weer in de auto geduwd. Hierna rijdt de auto met hoge snelheid de busbaan op in de richting van ‘t Oor.  Het is nog niet duidelijk wat er zaterdagavond precies is gebeurd. Ook is niet duidelijk wie de vrouw is en waar zij zich op dit moment bevindt. Daarom zoekt de politie getuigen die meer weten over wat er zich die bewuste avond heeft afgespeeld op de Valkenswaardstraat en bij het Spanningsveld. Ben of ken jij deze vrouw, ook dan verzoekt de politie je te melden.

Iets gezien?
Weet jij meer over dit incident? Heb jij een zwarte Renault Clio met hoge snelheid zien (weg)rijden in de omgeving van de Valkenswaardstraat en het Spanningsveld?  Heb jij camerabeelden, tips of andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of gebruik het onderstaande tipformulier. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.