Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Update: verdachte aangehouden na duw van balkon

Een 24-jarige vrouw raakte zaterdag 5 maart gewond nadat zij vermoedelijk van het balkon op de eerste verdieping werd geduwd. Dit gebeurde bij haar woning aan de Irenestraat in Poeldijk. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van dit incident.

Politielogo op motorkap politieauto

Rond 18:00 uur ontving de meldkamer een telefoontje dat er een vrouw van het balkon geduwd was bij een woning aan de Irenestraat in Poeldijk. Daar aangekomen troffen agenten een vrouw aan die gewond was aan haar benen. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. 

Enige tijd later kon een verdachte worden aangehouden voor dit incident: een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie gaat uit van een conflict in de relationele sfeer.

Getuigen gezocht
De politie is bezig met een buurtonderzoek, het afnemen van verklaringen van getuigen/betrokkenen en met sporenonderzoek. Wij zijn daarom op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van wat er zich zaterdag heeft afgespeeld op de Irenestraat in Poeldijk? Of heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan 0900 8844 of 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.