Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overleden na schietincident Nassauhaven

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Bij een beschieting rond de kruising van de Persoonshaven en de Nassauhaven kwam zondagnacht iets voor 23.30 uur een 34-jarige man uit Rotterdam om het leven. De dader of daders gingen er daarna vermoedelijk in een grijze auto vandoor. Niet ver van de plek waar werd geschoten, op de Feijenoordkade, werd snel daarna een brandende auto ontdekt. We houden er rekening mee dat deze auto verband houdt met het incident. Alle informatie voor het onderzoek is welkom.

Fotocredits: Jeffrey Jacobs - Nieuws op Beeld

Rond 23.30 uur belden meerdere mensen de politie dat zij schoten hadden gehoord. Op straat bleek een slachtoffer te liggen. De toegesnelde hulpdiensten konden niks voor hem betekenen, hij overleed ter plaatse. Het gaat om een 34-jarige man uit Rotterdam.

Direct is een onderzoek gestart naar de vluchtende verdachte(n), maar zij werden nog niet aangetroffen. Er wordt nu onder andere sporenonderzoek verricht en aan getuigen en omwonenden wordt gevraagd wat zij gezien of gehoord hebben. 

Alle informatie is welkom. Heeft u zelf beelden gemaakt, bijvoorbeeld via een dashcam, deurbelcamera of telefoon, waarop iets van het incident, mogelijke betrokkenen of van de uitgebrande auto aan de Feijenoordkade op staat, laat het ons weten. Heeft u iets gezien of gehoord, of meer informatie wat de aanleiding geweest kan zijn voor wat er gebeurd is, dan horen dat ook heel graag. Dat kan ook volledig anoniem via TCI of het Team Bijzondere Getuigen

Bel met Team Criminele Inlichtingen

088 - 661 77 34

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070