Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Neergestoken man aangetroffen H. Cleyndertweg

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Zondagavond 13 november omstreeks 19.00 uur is een zwaargewonde man aangetroffen op de H. Cleyndertweg in Amsterdam-Noord. De recherche doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

De man lag op straat voor een flat aan de H. Cleyndertweg. Bewoners van deze flat treffen de man (33) aan en waarschuwen de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT) ontfermen zich over het slachtoffer. De man blijkt te zijn neergestoken en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan. Onbekend is wie de man heeft neergestoken en waar het precies is gebeurd. De Recherche onderzoekt deze zaak en doet er alles aan om erachter te komen wie hier voor verantwoordelijk is.

Getuigenoproep 
De politie komt dan ook graag in contact met getuigen van dit steekincident. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.

Procesverbaal nr: 2022243522