Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van gewapende overval op pakketbezorger

Laatst gewijzigd op:

Amsterdam - De politie onderzoekt een overval op een pakketbezorger op donderdag 17 november aan de Daniël Defoelaan in Amsterdam. Daarbij raakte een 36-jarige Amsterdammer gewond aan zijn hoofd.

Rond 17.25 uur parkeert de pakketbezorger zijn voertuig op de Daniël Defoelaan. Plotseling duiken er twee mannen op.  Ze bedreigen hem met een vuurwapen en hij krijgt klappen. Wat er daarna precies is gebeurd, is op dit moment nog niet duidelijk. De pakketbezorger was korte tijd buiten bewustzijn en toen hij bijkwam waren zijn twee belagers verdwenen en had hij letsel aan zijn hoofd. Een omstander waarschuwde de hulpdiensten, het slachtoffer is ter behandeling overgebracht naar een ziekenhuis.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar deze overval en wil weten wat er gebeurd is. Het team komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Deel hier uw informatie online.