Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overleden na verkeersongeval in Den Helder

Gepubliceerd op:

Den Helder - Op de Timorlaan heeft woensdagmiddag een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een 84-jarige man uit Den Helder is hierbij om het leven gekomen.

Politieauto

Hulpdiensten werden rond 14.05 uur gealarmeerd dat een ongeval had plaatsgevonden op de Timorlaan. Bij het verkeersongeval waren een vrachtwagen en een fietser betrokken. De fietser is met zwaar letsel naar het ziekenhuis overgebracht en daar aan zijn verwondingen is overleden. De nabestaanden zijn in kennis gesteld. Een familieagent zal hen bijstaan. De chauffeur een 27-jarige man uit Rijssen, is ten behoeve van het onderzoek verhoord aan het bureau. Er was geen sprake van drugs- of alcoholgebruik.

Onderzoek

Het verkeersongevallenanalyse team van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Hulp van getuigen kan daarbij helpen. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken?  Of beschikt u over camera- en/of dashcambeelden? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844. Beeldmateriaal kunt u uploaden via onderstaand tipformulier onder vermelding van zaaknummer: 2022229332