Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dodelijk verkeersongeval in Utrecht

Laatst gewijzigd op:

Utrecht - Op de Vleutensebaan nabij de kruising met de Aart den Doolaardpad ontstond donderdagavond 3 november een ongeluk . Daarbij kwam een 16-jarige jongen uit Utrecht op zijn scooter in botsing met een personenauto bestuurd door een 41-jarige man uit Vleuten. De scooterrijder raakte daarbij zwaargewond. Ondanks reanimatie van de hulpdiensten bezweek de jongen aan zijn verwondingen. Zijn eveneens 16-jarige bijrijder raakte bij het ongeval lichtgewond.

Logo politie

Wat de oorzaak is van het ongeluk wordt nog onderzocht. Daarvoor heeft de politie al met enkele getuigen gesproken. Het Opsporing Team Verkeer (OTV) en de experts van de Forensische Opsporing Verkeer (FO-verkeer) startten direct na de hulpverlening met het tactisch- en technisch onderzoek.

Bent u getuige geweest, help mee met politieonderzoek
Ondanks dat de politie al met enkele getuigen sprak zijn we op zoek naar getuigen die nog niet eerder met de politie hebben gesproken. Ook zijn we op zoek naar bijvoorbeeld dashcambeelden. Heeft u informatie over het tragische ongeval bel dan 0900-8844. 

 

Bel met de politie

0900-8844