Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie treft in werking zijnde drugslab aan

Laatst gewijzigd op:

Nijkerk - Rond 16.00 uur heeft de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval gedaan in een loods bij een pand aan de Prinsenweg in Nijkerk. Daar werd een in werking zijnde drugslab aangetroffen. In totaal zijn acht mannen en twee vrouwen aangehouden als verdachten van het overtreden van de Opiumwet. De leeftijden variëren van 32 tot 76 jaar. Ze zijn afkomstig uit Edam, Nijkerk, Amsterdam en Tienhoven. 

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) hebben samen met forensische rechercheurs het pand doorzocht. Diverse goederen en stoffen zijn in beslaggenomen. Deze stoffen moeten nader onderzocht worden. Het pand wordt gedurende het onderzoek bewaakt. Dit kan mogelijk enkele dagen duren. Over de aanleiding van de inval doen we geen mededelingen.

We hopen dat omwonenden en mogelijke getuigen contact met ons op willen nemen. Was u de afgelopen tijd in de omgeving van de Prinsenweg en heeft u daar verdachte voertuigen of personen gezien?  Of heeft u in de omgeving (deurbel)camerabeelden gemaakt? Geef dit dan door via 0900-8844 of meld het anoniem bij M.

2022468503