Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Auto te water vier familieleden overleden

Laatst gewijzigd op:

Streefkerk - De politie en andere hulpverleningsdiensten zijn vanaf zondagmiddag 23 oktober druk geweest met de zoektocht naar vier vermiste personen. De vier vermisten zijn in de loop van de dag en op maandagnacht in de Lek overleden aangetroffen. De overledenen zijn een 80-jarige man en drie vrouwen van 69, 48 en 38 jaar uit Gouda.

Familieleden deden zondag 23 oktober rond het middaguur een melding bij de politie van een vermissing van hun vier gezinsleden en auto. De vier familieleden hadden op zaterdag een feest in Rotterdam bezocht, maar waren niet thuis gekomen. Kort na de melding van de vermissing troffen wandelaars zondagmiddag in de Lek bij Ammerstol het lichaam van een overleden persoon aan. De politie startte hierop direct met uitgebreid onderzoek. In de loop van de avond troffen agenten nog een overleden persoon in de Lek bij Bergambacht. Maandagnacht vond de politie een personenauto in de Lek, ter hoogte van Bergstoep, met daarin nog twee overleden personen. 

Update

Uit onderzoek door Team Opsporing Verkeer en rechercheurs, onder andere aan het voertuig, blijkt dat er sprake was van een noodlottig ongeval.