Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht mishandeling maaltijdbezorger Koekoekstraat Utrecht

Gepubliceerd op:

Utrecht - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 oktober is in de Koekoekstraat in Utrecht een 17-jarige maaltijdbezorger mishandeld door drie mannen. De mannen zijn aangehouden.  De politie doet onderzoek en wil graag getuigen spreken.

MDNA-afzetlint

Rond 01.30 uur kwamen de drie mannen uit een horecagelegenheid. Op straat kregen ze ruzie met een man maar deze maakte zich uit de voeten.

Buiten westen
Vervolgens dwongen ze een aanfietsende 17-jarige maaltijdbezorger te stoppen. Na een korte woordenwisseling wilde de maaltijdbezorger verder fietsen, maar werd vervolgens van zijn fiets werd getrapt en daarna door de mannen geslagen en geschopt.  De jongen is als gevolg van de mishandeling enige tijd buiten westen geweest. Een man kwam de maaltijdbezorger te hulp en kreeg ook een vuistslag.

Poging doodslag
Toen de politie ter plaatste kwam, renden de mannen weg. Ze konden korte tijd later door agenten worden aangehouden.  De mannen zijn 24, 26 en 27 jaar oud en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.  Ze worden verdacht van poging doodslag. De maaltijdbezorger is voor behandeling en controle overgebracht naar een ziekenhuis.

Wie is getuigen geweest?
De politie onderzoekt de exacte toedracht van het incident. Zo moet duidelijk worden welke rol elke verdachte had. Daarom is de recherche op zoek naar getuigen en vraagt iedereen die de mishandeling heeft gezien contact op te nemen.

Dat kan op de volgende manieren:

  • Via onderstaand tipformulier
  • Via 0900 8844
  • Of anoniem via meldmisdaadanoniem.nl /  0800 7000