Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drugsdealer op heterdaad betrapt in Amersfoort

Gepubliceerd op:

AMERSFOORT - Oplettende agenten zagen donderdagmiddag 6 oktober een bekende drugssgebruikster kort contact maken met een man. De man kon op heterdaad worden aangehouden aan de Noordewierweg op verdenking van handel in harddrugs. Bij de gebruikster werden de gekochte middelen aangetroffen.

Aanhouding stockfoto

Na de aanhouding van de 23-jarige vermeende dealer uit Amersfoort hebben agenten op twee adressen een doorzoeking gedaan. Daar werden diverse dealerbenodigdheden aangetroffen. Verder werden er verschillende - mogelijk - verdovende middelen aangetroffen. De spullen zijn in beslag genomen en worden onderzocht. Ook werd een geldbedrag in beslag genomen.

MMA
Ziet u op straat iets dat lijkt op dealen en vertrouwt u het niet? Meld dat dan via 0900-8844. Wilt u een melding doen zonder dat u bekend wordt? Doe dan een melding zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem (MMA) via 0800-7000 (gratis). U kunt bij MMA ook anoniem online melden. Via MMA krijgt de politie toch informatie en helpt u om uw omgeving veiliger te maken.