Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Opnieuw aanhouding voor overval supermarkt Dedemsvaart

Gepubliceerd op:

's Hertogenbosch/Dedemsvaart - De politie heeft op dinsdag 20 september opnieuw een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op een supermarkt in Dedemsvaart op vrijdag 10 december 2021. Het gaat om een 18-jarige man uit ’s-Hertogenbosch. In mei werden al twee verdachten aangehouden, een 21-jarige man uit Dedemsvaart en een 17-jarige jongen uit Balkbrug. Zij zitten niet meer vast, maar blijven wel verdachte.

Aanhouding stockfoto

Op vrijdag 10 december 2021 werd een supermarkt aan de Langewijk in Dedemsvaart overvallen. Na sluitingstijd drong een gemaskerde man het kantoortje van de supermarkt binnen en bedreigde twee medewerkers. Daarna ging hij er met geld uit de kluis vandoor.  

In januari werd er in de opsporingsprogramma’s Onder de Loep en Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze overval. De politie kreeg meerdere tips binnen waardoor het team dat de zaak onderzocht verder kon. De informatie uit de tips heeft mede geleid tot deze aanhouding.

Tips
Ondanks dat er meerdere verdachten zijn aangehouden, is het onderzoek niet afgerond. Dat betekent dat de politie uw hulp nog goed kan gebruiken. Heeft u informatie over deze zaak en heeft u nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

2021576255 AC