Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Overval op supermarkt in Haarlem

Gepubliceerd op:

Haarlem - Een supermarkt aan het Engelenburg in Haarlem is maandagavond rond 21.45 uur het doelwit geworden van een overval. De overval werd gepleegd door één persoon. 

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, slogan, waakzaam, dienstbaar, logo, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Deze overvaller weet buit te maken en gaat er vandoor. De verdachte rent na de overval de winkel uit, rechtsaf richting het Sprielderplein. Vandaar ontbreekt ieder spoor van de overvaller. Ondanks de inzet van Burgernet en de politiehelikopter is de dader niet meer gevonden.

De man droeg tijdens de overval een (licht)blauwe bezorgjas, zwarte Adidasbroek met één witte streep en droeg zwarte schoenen met een witte zool.

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen contact opnemen via 0900-8844. Als camera's in de omgeving iets hebben opgenomen kunnen de beelden verzonden worden via www.politie.nl/upload. Vanwege de impact van de overval is voor meerdere mensen slachtofferhulp ingeschakeld.

2022195406