Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Wie weet meer over een beschieting op een voertuig in Dordrecht?

Gepubliceerd op:

Dordrecht - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een belaging en beschieting op een voertuig op de J.P. Heijeplein in Dordrecht. Er zijn geen slachtoffers gewond geraakt, de verdachten zijn op de vlucht geslagen.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen

Het is maandagvond omstreeks tien uur in de avond als een bestuurder van een voertuig samen met vier andere inzittenden in de auto stilstaat bij een eethuis. Vervolgens zien ze dat er meerdere auto’s vlak achter hun auto stilstaan. Een daarvan is een witte Volkswagen.

Al snel komen er vier jongens voor de auto van de slachtoffers staan. Zij proberen de ramen van het voertuig in te slaan. Vervolgens wordt er ook geschoten op de auto. Nadat de daders weer wegrijden, slaan de slachtoffers meteen alarm. Zij zijn gelukkig niet gewond geraakt, maar wel enorm geschrokken.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident en/of de verdachten. Op dit moment wordt er sporenonderzoek gedaan en zijn we in gesprek met getuigen, maar alle informatie is welkom. Ook camerabeelden van het incident ontvangt de politie heel graag.