Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man op scooter rijdt in op mensen

Gepubliceerd op:

Goirle - Een 26-jarige man uit Goirle wordt er van verdacht dat hij met zijn scooter bewust op mensen is ingereden. Dat gebeurde donderdag 22 september rond 19.00 uur. De man was waarschijnlijk onder invloed, de scooter was gestolen en had valse kentekenplaten.

Stockfoto

De man zocht vermoedelijk ruzie met een groepje mensen dat bij het Grobbendonckpark bij elkaar stond. Hij deelde klappen uit en reed daarna met z’n scooter op ze in. Een 16-jarige jongen, ook op een scooter, belde de politie en werd vervolgens door de man achterna gezeten. De man reed de jongen omver waardoor die ten val kwam. Hij ging er direct vandoor waarna hij in de Sint Jansstraat tegen een muur reed.

De 26-jarige man raakte bij die klap gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig raakte er verder niemand gewond, wel is de scooter en de helm van de 16-jarige jongen flink beschadigd. De man wordt aangehouden voor onder andere poging doodslag/zware mishandeling, rijden onder invloed en verlaten plaats ongeval.

Getuigen gezocht

De politie roept mensen die iets gezien hebben op om te bellen met 0900-8844 onder vermelding van het nummer 2022252741. Dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Mensen die beelden hebben worden gevraagd om ze met ons te delen middels de link onder dit bericht. Dat kunnen beelden zijn van de incidenten, maar ook bijvoorbeeld van een deurbel met camera langs de route die gereden is.