Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aangehouden na geluidsoverlast

Gepubliceerd op:

Biervliet - Een inwoner van de Gentsestraat in Biervliet is, in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 september, aangehouden door de politie, omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte. Tijdens de rit naar het politiecellencomplex bedreigde hij agenten.

Rond 01.30 uur meldden omwonenden dat de man harde muziek draaide en hard aan het schreeuwen was. Omdat de man al vaker overlast had veroorzaakt gingen agenten ter plaatse.

Bij de woning spraken agenten de man aan en zegden hem toe dat hij een bekeuring zou krijgen. Hij ging vervolgens tekeer tegen de politiemensen. Zij vertelden hem dat hij bij een volgend incident aangehouden zou worden.

De agenten waren de straat nog niet uit of de overlast begon weer. Ze besloten meldingen niet meer af te wachten en probeerden naar binnen te komen bij de overlastgever. Nu deed hij de deur niet meer open. Met geweld ramden de agenten vervolgens de deur uit de sponning, zodat ze het pand konden betreden. De bewoner van de Gentsestraat is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het vervoer bedreigde hij agenten.

De man is ingesloten en wordt vandaag gehoord over alle strafbare feiten die hij beging.