Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Steekincident aan de Asingastraat [update 25 november]

Laatst gewijzigd op:

Groningen - Op zaterdag 3 september rond 21.50 heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Asingastraat in Groningen. Hierbij raakte een 27-jarige man uit Groningen ernstig gewond. De verdachte is nog niet aangehouden.

Politieagent op de rug

Steekincident

Het 27-jarige slachtoffer uit Groningen werd vervoerd naar het ziekenhuis en de politie startte gelijk een onderzoek. Op dit moment is de politie op zoek naar de verdachte en is het onderzoek volop gaande.

Onderzoek

Het onderzoek van de politie richt zich op wat de aanleiding voor het steekincident is geweest en het achterhalen van de verdachte. De politie doet sporenonderzoek, buurtonderzoek en onderzoekt of er camerabeelden zijn.

Heeft u informatie?

Heeft u informatie die de politie kan helpen? Of bent u getuige geweest van het steekincident aan de Asingastraat? Bel dan 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of vul het onderstaande tipformulier in.

----

Update 25 november

Na onderzoek hebben we op 22 november 2022 twee verdachten kunnen aanhouden in deze zaak. Het betreft een 25-jarige vrouw uit Groningen en een 24-jarige man zonder vast woon- en/of verblijfplaats. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het steekincident. Beiden zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris. De man blijft langer vast zitten. De vrouw is na de voorgeleiding in vrijheid gesteld.