Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Geweldsincident Loenermark; politie zoekt getuigen en beelden

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Op donderdagmiddag heeft op de Loenermark een geweldsincident plaatsgevonden waarbij zeer waarschijnlijk ook is geschoten. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 16.15 uur kreeg de politie de melding dat op de Loenermark gevochten zou worden en mogelijk ook geschoten zou zijn. Bij aankomst troffen politieagenten in een nabijgelegen flatgebouw twee jongemannen aan waarvan één zichtbaar gewond was. De twee jongemannen werden aangehouden. De gewonde jongeman werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij werd na behandeling in het ziekenhuis ingesloten op een politiebureau.  
Beide verdachten zitten in beperkingen. Om die reden wordt op dit moment geen verdere informatie gedeeld over het onderzoek en deze verdachten.
 

Getuigen en beelden gezocht
Wat zich nu precies heeft afgespeeld, is nog niet bekend. Daarom komt de recherche graag in contact met getuigen die iets gezien hebben rond 16.15 uur in of rond de omgeving van de Loenermark. Heeft u informatie? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Vermeld hierbij altijd onderstaand registratienummer. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden (zoals een Ring deurbel of dashcam)? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaande link. 
2022186985