Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man overleden bij schietincident

Donderdag 20 april werd rond 05.30 uur de 37-jarige Rishi Rampadarath midden op straat neergeschoten. Hij overleefde dit niet. De recherche is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart en kan de hulp van getuigen nog steeds goed gebruiken. Na aandacht in de opsporingsprogramma's Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld kwamen zes tips binnen. Die worden allemaal zorgvuldig onderzocht.

locatie schietincident

In de vroege ochtend worden op de Stelhout meerdere schoten gehoord. Verschillende buurtbewoners kijken wat er aan de hand is en vinden een gewonde man op straat. De hulpverleningsdiensten zijn ondertussen al gebeld. Wanneer de politie ter plaatse komt blijkt de man al te zijn overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om de 37-jarige Rashi Rampadarath. De recherche is direct een onderzoek gestart en de omgeving rond de PD is afgezet. Bij het onderzoek werd ook een politieheli ingezet.

Getuigen en beelden gezocht

Het is onbekend waarom de man werd neergeschoten en door wie. Er is geen signalement of vluchtroute bekend van de dader of daders. Heeft u iets gezien of gehoord? Was u op straat in de buurt van de Stelhout tussen 04:30 uur en 05:30 uur? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Beelden kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaande link.

Slachtofferhulp

Omdat het schietincident op straat is gebeurd, kan het zijn dat u getuige bent geweest of op een andere manier betrokken bent. Is dit het geval en voelt u de behoefte hierover te praten? Dan staan medewerkers van Slachtofferhulp Nederland voor u klaar. Op hun website kunt u vinden hoe u contact met hen kan opnemen: https://www.slachtofferhulp.nl/.

Bel met de Opsporingstiplijn

Bel de Opsporingstiplijn