Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Ernstig verkeersongeval afrit A27, politie zoekt getuigen

Laatst gewijzigd op:

Utrecht - UPDATE. Het 5-jarige jongetje uit Utrecht dat zwaar gewond raakte bij het ongeval op de Biltse Rading, is vandaag helaas aan zijn verwondingen overleden.

Getuigen gezocht

Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag 21 april een 66-jarige vrouw uit Woerden. Een jong kindje (5jr) raakte bij het ongeval zwaargewond. Zijn toestand is zorgelijk.

Het slachtoffer stak die middag omstreeks 15.45 uur met twee kinderen de Biltse Rading nabij de afrit met de afrit A27 Veemarkt de weg over en werden daarbij aangereden door een 57-jarige automobiliste uit Huizen. Direct werd de hulpverlening opgestart waaronder een Mobiel Medisch Team (MMT) en andere instanties. Ondanks alle inspanningen ter plaatse overleed de 66-jarige vrouw. Een van de kinderen raakte bij het ongeval zwaargewond. Hij werd vervoerd naar een ziekenhuis. Het andere kindje bleef ongedeerd. De 57-jarige bestuurster van de auto werd aangehouden en overbracht naar een politiebureau voor het afleggen van een verklaring en nader onderzoek.


Heeft u beelden?
Het team verkeer van de eenheid Midden-Nederland onderzoekt de toedracht van het ongeval en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u het ongeval zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken? Laat het ons dan weten. Heeft u wellicht dashcam-beelden van het incident? Ook dan ontvangt de politie die graag. Dat kan via onderstaand tipformulier.