Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man (30) aangehouden na vondst overleden persoon (57) in Eindhoven

Laatst gewijzigd op:

Eindhoven - De politie heeft op zondagochtend 23 april een 30-jarige verdachte aangehouden bij een GGZ-instelling aan de Grote Beekstraat in Eindhoven. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van een 57-jarige man. Zowel het slachtoffer als de verdachte zijn cliënten van de GGZ-instelling. De politie gaat uit van misdrijf en doet onderzoek naar de toedracht.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Iets na 10.00 uur kreeg de politie een melding van een medewerker dat een overleden persoon was aangetroffen bij de GGZ-instelling op de Grote Beekstraat in Eindhoven. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar reanimatie mocht niet meer baten. Al snel werd een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden.

Direct startte de politie een uitgebreid onderzoek naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer om het leven is gekomen. De Forensische Opsporing onderzoekt doet sporenonderzoek, de recherche verhoort getuigen.

De verdachte zit vast voor verhoor.