Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Inbreker aangehouden op heterdaad in Hoorn

Gepubliceerd op:

Hoorn - De politie heeft vrijdag 18 augustus een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op heterdaad aangehouden na een woninginbraak aan de Drieboomlaan.

Aanhouding

Rond 07.55 uur kreeg de politie, via een oplettende getuige, melding van een mogelijke woninginbraak. De politie is direct naar de locatie gegaan en trof de verdachte binnen aan. De man is vervolgens meegenomen naar het politiebureau. Hier is hij ingesloten voor nader onderzoek.

Bel 112 als u ziet dat ergens wordt ingebroken

Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hun buurt. Een vreemd persoon die bij huizen naar binnen gluurt bijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners op vakantie zijn. Wanneer u dan 112 belt, kan de politie wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden! Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal. Dus ook wanneer u een verdachte situatie signaleert waarbij de politie een misdrijf kan voorkómen. 

Lees hier meer informatie over woninginbraken.                  

2023177050

Dader betrapt? Bel

112

Bel met de politie

0900-8844