Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht steekincident op parkeerplaats discotheek

Gepubliceerd op:

Lemele - In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december heeft op de parkeerplaats van een discotheek een steekincident plaatsgevonden. Daarbij zijn twee mannen gewond geraakt. Kort na het incident hielden we twee mannen van 18 en 19 jaar en een minderjarige jongen aan. De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van het incident.

Aanhouding op straat

Foto ter illustratie

Rond 03.00 uur ontstond er een vechtpartij tussen meerdere jongemannen. Daarbij werden twee mannen van 18 en 19 gestoken. Zij moesten voor hun verwondingen naar het ziekenhuis.

Direct na het incident vluchtten de verdachten in een auto. Er waren zaterdag veel mensen in de uitgaansgelegenheid en dus getuige van het incident. Op basis van informatie van getuigen hield de politie kort na het incident het drietal aan in Ommen.

Oproep getuigen en camerabeelden

De recherche is direct een onderzoek gestart. Omdat er meerdere jongemannen bij de vechtpartij betrokken waren, wil de recherche duidelijk krijgen welke rol iedereen heeft gespeeld. Mogelijk is de vechtpartij gefilmd en gaan er video’s rond, die ontvangen we graag.

Vragen

  • Was u in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december getuige van de vechtpartij en/of het steekincident? Heeft u ons nog niet gesproken? Meld u dan.
  • Heeft u de vechtpartij en/of het steekincident gefilmd? Uw beelden kunnen van groot belang zijn in ons onderzoek. Upload de beelden via het tipformulier op deze pagina.
  • Heeft u beelden van het incident voorbij zien komen op social media? Laat het ons weten!
  • Aan alle ouders: we doen graag een beroep op u om met uw kind over het incident te praten. We ontvangen graag filmmateriaal en informatie om te kunnen reconstrueren hoe het incident is verlopen.

Informatie of beeldmateriaal doorgeven

Als u informatie of camerabeelden heeft, laat het dan zo snel mogelijk weten. Ook als u twijfelt of de informatie bijdraagt, vragen we om het door te geven. Alle informatie, hoe onbelangrijk het misschien ook lijkt, kan belangrijk zijn in het onderzoek.

  • Informatie of beeldmateriaal kunt u doorgeven via het tipformulier op deze pagina
  • Telefonisch informatie doorgeven kan via 0800 - 6070. Vermeld dan zaaknummer 2023579240
  • Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Dit is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. U hoeft geen gegevens achter te laten en uw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar u te herleiden valt.

2023579240 MB/JS