Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Explosie aan de Schultelaan in Roden

Gepubliceerd op:

Roden - Aan de Schultelaan in Roden heeft vannacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. Dit gebeurde rond 00:05 uur. Er zijn geen gewonden gevallen. De woning raakte hierbij beschadigd.

De politie ontving zondag ochtend rond 00.05 een melding van een explosie aan de Schultelaan in Roden. Ter plaatse bleek het voorpand van de woning beschadigd. Vermoedelijk ging het hierbij om zwaar vuurwerk. Bij de explosie zijn geen gewonden gevallen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Ook doen we op de plaats van het incident sporenonderzoek en spreken we met getuigen.

Aanhoudingen
Er is op dit moment nog niemand aangehouden. We zijn op zoek naar mensen die meer informatie hebben over wat er is gebeurd of die vannacht wellicht iets hebben gezien. Ook mensen die beelden hebben waar iets op te zien is, kunnen contact opnemen met de politie.

Neem contact met ons op
Heeft u tips of informatie in dit onderzoek? Heeft u iemand horen praten over de explosie? Gedraagt iemand zich verdacht? Laat het ons dan weten. Bel met de politie op 0900- 8844 of deel je informatie via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Heb je camerabeelden dan kun je ook met die nummers bellen.