Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden na zware mishandeling, voortanden vrouw uit mond geslagen

Gepubliceerd op:

Prinsenbeek - Een 53-jarige vrouw uit Prinsenbeek is zondag 19 februari jl. omstreeks 23.30 uur door een man zwaar mishandeld op de Paantjensstraat. Hij sloeg met gebalde vuist enkele voortanden en een snijtand uit haar mond. De politie heeft kort na het incident een 56-jarige man uit Prinsenbeek als verdachte aangehouden.

Aanhouding op straat

Het slachtoffer deed aangifte.  Ze vertelde dat ze met haar partner en kinderen en hun aanhang de hele dag carnaval hadden gevierd in Prinsenbeek. Ze hadden hun bestelautop geparkeerd aan de Paantjensstraat.  Regelmatig gingen ze terug naar die auto om daar spullen uit te halen. Rond 23.30 uur ontstond er een woordenwisseling met een groepje mensen die hen ergens van beschuldigden. Het tumult liep uit op een vechtpartij waarbij de 53-jarige vrouw keihard in haar gezicht werd geslagen.  Ze werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.  Ze mist nu door de mishandeling haar voortanden in haar bovenkaak en aan de rechterkant een snijtand. Ze heeft zich bij haar werkgever ziek moeten melden.

De politie arresteerde kort na het voorval een 56-jarige man uit Prinsenbeek als verdachte. Hij is in verzekering gesteld.