Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie vindt dode man op bedrijventerrein en onderzoekt toedracht

Gepubliceerd op:

Goirle - Op een bedrijventerrein aan het Oude Beeksepad is rond 03.45 uur een dode man aangetroffen, dat gebeurde in nacht van dinsdag 21 februari op woensdag 22 februari. Wie deze man is en hoe hij is overleden, wordt onderzocht. Agenten gingen op zoek naar de man, naar aanleiding van een melding van een vermissing. De politie was al in de buurt vanwege een andere melding over een verdachte situatie.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Die melding van verdachte situatie met meerdere auto's kwam rond 01.30 uur binnen bij de meldkamer. Toen collega’s ter plaatse een auto wilde controleren, ging deze er vandoor om even later tegen een hek tot stilstand te komen aan de Ambrosiusweg. De bestuurder sprong er uit en ging er vandoor. In de auto werden vijf honden gevonden, deze zijn in beslag genomen voor onderzoek. Rond 07.30 werd een 26-jarige man uit Oosterhout aangehouden, hij voldeed aan het signalement van de bestuurder.

Naar zowel de dode man als de auto met honden wordt onderzoek gedaan. De politie behandelt het als twee losstaande incidenten. Omdat er niet uitgesloten kan worden dat ze met elkaar te maken hebben, wordt een verband wel onderzocht.