Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drugsdealer op heterdaad aangehouden in binnenstad Helmond

Gepubliceerd op:

Helmond - Een behoorlijke hoeveel drugs is van de straat af in Helmond. Dat is het resultaat van de aanhouding van een 22-jarige man uit Helmond.

Uit onderzoek van de politie ontstonden de afgelopen tijd voldoende verdenkingen tegen de aangehouden persoon. Hij hield zich bezig met de handel in drugs. Dit bleek ook wel bij zijn aanhouding op 2 februari, waarbij we zakjes harddrugs in zijn kleding aantroffen. Ook troffen we een behoorlijke hoeveelheid contant geld aan. Met de aanhouding van deze 22-jarige man uit Helmond is de binnenstad weer een stuk veiliger geworden.

Samen werken aan een veilige en leefbare binnenstad
We werken samen met de gemeente Helmond, de Belastingdienst, het Openbaar Ministerie en andere organisaties aan een veilige en leefbare binnenstad. Acties en onderzoeken als deze die met regelmaat plaatsvinden, zijn onderdeel van deze aanpak. Doel van de acties is informatie vergaren, in verbinding komen met bewoners en ondernemers, aanpakken van misstanden en verstoren van criminele activiteiten.

(Anoniem) melden van verdachte zaken helpt
Meldingen van inwoners helpen bij de aanpak van criminaliteit. Inwoners die verdachte situaties zien of  vermoeden dat er in hun buurt criminele activiteiten plaatsvinden, kunnen dat melden bij de politie via 0900 88 44. Melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar inwoners anoniem informatie kunnen geven over criminaliteit.