Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Negende seizoen voor Bureau Rijnmond

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Bureau Rijnmond is donderdag terug op TV Rijnmond na een korte winterstop. Dit regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie gaat dan het negende seizoen in.

logo Bureau Rijnmond

Deze week wordt aandacht besteedt aan zes verschillende zaken, waaronder enkele gevallen van zgn bankmedewerkersfraude. Een enkele zaak daarvan is al eerder in Bureau Rijnmond getoond, maar omdat het vermoeden bestaat dat de dader minderjarig is̸, is hij onherkenbaar getoond. Dat zal deze week anders zijn. Hij heeft zich niet gemeld en dus zullen de beelden herkenbaar zijn.

Naast de gevallen van bankmedewerkersfraude, zal deze week ook aandacht worden besteedt aan een explosie op de Schiedamseweg in Rotterdam, een geval van Fishing in Breda, een babbeltruc in Rotterdam en geweld tegen politiemensen in ´s Gravendeel in de nacht van Oud en Nieuw.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.