Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Krantenbezorgster van auto beroofd in Spaubeek.

Op 13 juli rond 04:40 uur is een krantenbezorgster beroofd van haar auto. Dat gebeurde op Hobbelrade in Spaubeek. Onder bedreiging van een mes moest de vrouw haar autosleutel afgeven.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, spoed, zijkant, beweging, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Nadat de krantenbezorgster op Hobbelrade de kranten heeft bezorgd en terugloopt naar haar auto ziet ze een man bij haar auto staan. Deze bedreigt haar met een mes en eist de sleutel van haar auto. Als de bezorgster de sleutel afgeeft, ziet zij de verdachte met haar auto wegrijden in de richting van de Zandstraat.

Grijze auto
Eerder is de bezorgster al opgevallen dat er in de omgeving waar zij kranten aan het bezorgen is een grijze auto stilstaat met daarin twee mannen. Zij herkent de verdachte als een van de twee mannen die zij eerder in deze auto heeft zien zitten. Het betreft een blanke man van ongeveer 40 jaar oud, ongeveer 1.70 groot met een gezet postuur en blond haar.

Gewond
De bezorgster wordt nog een stukje meegesleurd in een poging te voorkomen dat de verdachte er met haar auto vandoor gaat. Zij komt hierbij hard ten val en raakt gewond. Nadat de verdachte wegrijdt met haar auto ziet zij de grijze auto met daarin alleen de bestuurder, wegrijden in dezelfde richting als waarin de verdachte met háár auto wegrijdt.

Camerabeelden
Nadat de bezorgster alarm heeft geslagen is de politie een onderzoek gestart. Het onderzoek duurt nog steeds voort. Het onderzoeksteam is op zoek naar de verdachten die betrokken zijn bij deze beroving. Heeft u informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten of heeft u andere informatie die ons kan helpen bij het onderzoek neem dan contact op. Ook zijn wij op zoek naar camerabeelden uit Spaubeek waar mogelijk de beide auto’s op te zien zijn. Informatie kunt u delen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Lees hier het gezocht dossier.