Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Overvaller aangehouden dankzij hotelbeveiliger

Donderdagochtend om 5.00 uur overvielen twee mannen met een hamer een hotel aan het Grotekerkplein in Rotterdam. De beveiliger van het hotel werd geslagen met de hamer. Ondanks zijn verwondingen rende hij achter de overvallers aan. In de Librijesteeg kon hij één van de verdachten pakken. De verdachte is aangehouden. De beveiliger is naar het ziekenhuis. Foto: nieuws op Beeld

Foto Nieuws op Beeld

Toen de beveiliger in de Librijesteeg de verdachte te pakken kreeg, ontstond er een worsteling tussen de twee mannen. Een getuige zag dit en belde 112. De gealarmeerde agenten konden de verdachte van de beveiliger overnemen. De verdachte is een 30-jarige man uit Maarssen.

Of er buit is gemaakt bij de overval is nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart. Daarvoor verricht de Forensische Opsporing sporenonderzoek. Ook wordt gekeken of er camerabeelden zijn. 

Heeft u iets gezien of gehoord wat voor het onderzoek van belang kan zijn of heeft u camerabeelden? Neem dat alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of onder dit bericht. Blijft u liever anoniem dan kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.