Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Explosie bij woning Blekerij

Laatst gewijzigd op:

Katwijk - Bij een voordeur van een woning aan de Blekerij is brand ontstaan na een explosie donderdagnacht 8 juni rond 00.10 uur. Bij deze explosie raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Politieauto met zwaailicht in de nacht

Toen agenten ter plaatse gingen, troffen zij een zwaarbeschadigde voordeur aan bij de woning van het 69-jarige slachtoffer. Buurtbewoners hebben de brand geblust, waarna de politie uitgebreid onderzoek is gestart. Zo worden er camerabeelden uitgekeken, volgt er een uitgebreid buurtonderzoek en doen forensisch specialisten onderzoek bij de woning.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Een getuige heeft rond het tijdstip van de explosie een persoon zien wegrennen in de richting van de Rijnstraat. Heeft u wat gezien of heeft u beelden van de omgeving van de Blekerij? Neem dan contact op via de opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande tipformulier.