Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man mishandeld na mislukte internetkoop in Osdorp

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Een 22-jarige man is donderdagavond het slachtoffer geworden van een mishandeling en poging straatroof op de S.F. van Ossstraat. Het slachtoffer is hierbij geslagen met een vuurwapen en is gewond geraakt.

Rond 20.15 uur heeft de man een afspraak voor de koop van een scooter. Deze afspraak is gemaakt via het internet. Als het slachtoffers twee jongemannen in zijn richting ziet lopen, bekruipt hem direct het gevoel dat iets niet in de haak is. De man is in zijn auto gestapt, maar de jongens trekken de autodeur open en bedreigen hem met een vuurwapen. Daarna is het slachtoffer ook geslagen met het wapen. Het tweetal gaat er vervolgens te voet als een speer vandoor in onbekende richting.

Signalement
Het slachtoffer alarmeert daarna de politie die een zoekslag maakt in de omgeving maar de daders worden niet meer gevonden. Het slachtoffer geeft aan dat zijn belagers rond de 16 jaar oud zijn, allebei donker gekleed waren (vermoedelijk trainingspak), de één had handschoenen aan en de ander een sjaal voor zijn gezicht en een capuchon over zijn hoofd.

Getuigen en beelden gezocht
De recherche heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de S.F. van Ossstraat? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (M.). Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Ook beelden spelen een belangrijke rol. Beschikt u over relevante camerabeelden. Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.

2023127622