Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man overvallen in eigen huis

Gepubliceerd op:

Leiden - Een man kwam thuis na een rondje wandelen toen er dinsdagavond 28 februari rond 23.30 uur bij zijn woning aan de Lage Rijndijk werd aangebeld. De verdachte kwam direct de woning van het slachtoffer binnen en beroofde hem. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Detail afzetlint

Rond 22.30 uur ging de man een rondje wandelen in de richting van de Herensingel. Na een uurtje kwam hij terug bij zijn woning aan de Lage Rijndijk. Hier werd vrijwel direct nadat hij thuis aankwam aangebeld. De verdachte, een grote man van rond de 30 jaar, kwam direct en met geweld de woning binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen werd de bewoner gedwongen niet te bewegen.  

Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen die wellicht de verdachte hebben zien lopen in de buurt van de Herensingel en/of de Lange Rijndijk. Heeft u iets gezien of bent u in het bezit van camerabeelden van deze omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Anoniem melding maken is mogelijk via 0800-7000.