Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man neergestoken op de Westersingel

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Een man is woensdag 15 maart rond 12.00 uur neergestoken op de Westersingel in Rotterdam bij zijn auto. De verdachte ging er vandoor, vermoedelijk op 1 schoen. Rechercheurs komen graag in contact met getuigen.

Agent praat door portofoon

De 33-jarige man uit Rotterdam zag een man bij zijn auto die zich verdacht gedroeg. Onduidelijk is wat er exact is gebeurd, maar het slachtoffer werd neergestoken naast zijn auto. Het slachtoffer is zelf met een bekende direct naar het ziekenhuis gegaan. Hij is daar behandeld aan zijn verwondingen.

Er zijn camerabeelden en sporen, waaronder een schoen, veiliggesteld. Op de beelden is te zien dat de verdachte in de richting van de Kogelvangerstraat / Adrianaplein is gegaan. Agenten hebben daar ook gezocht maar helaas is de man nog niet aangehouden. Op de Binnenweg is een mes veiliggesteld. Onderzocht moet worden of dat dit het mes is waarmee gestoken is.

Informatie?
We zijn op zoek naar een man met een smal gezicht van ongeveer 1.80 cm. Hij heeft een licht getinte huidskleur en kort gemillimeterd haar. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere broek en zwarte sneakers. Hij heeft dus mogelijk 1 schoen verloren. Heeft u iets gezien, of gehoord? Of heeft u andere informatie wat voor het onderzoek van belang is. Neem dan via onderstaande manier contact met ons op.