Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

33-jarige verdachte aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij overlijden

In Blaricum is gistermiddag een 34-jarige vrouw om het leven gekomen in een woning. De politie heeft een 33-jarige man uit Blaricum aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden. De politie doet onderzoek naar de zaak.

MDNA-afzetlint

Rond 14.00 uur kreeg de politie een melding dat er een persoon in de woning aan de Roerdomp was aangetroffen, die mogelijk was overleden. Toen de politie arriveerde, werd duidelijk dat reanimatie van het 34-jarige slachtoffer niet meer mocht baten. In de woning trof de politie ook een 33-jarige man uit Blaricum aan. Hij is aangehouden en zit momenteel in beperkingen. Dat wil zeggen dat de man geen contact mag hebben met anderen, met uitzondering van een advocaat, politie of reclassering.

Politieonderzoek
De politie doet uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de vrouw. Een forensisch onderzoeksteam stelt bijvoorbeeld sporen in de woning veilig en probeert aan de hand hiervan te analyseren hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Daarnaast wordt aan buurtbewoners gevraagd of zij iets hebben gezien of gehoord, of misschien bruikbare camerabeelden hebben.