Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

UPDATE Man aangehouden na vondst overleden vrouw in Gameren

Laatst gewijzigd op:

Gameren - UPDATE: In het onderzoek naar de overleden vrouw in de woning in Gameren, is de aangehouden man vanmorgen in bewaring gegaan. Zowel de aangehouden man als overleden vrouw zijn bewoners van het pand; meer persoonsgegevens worden dan ook niet gedeeld. Het onderzoeksteam gaat vooralsnog uit van een geweldsincident in de relationele sfeer.

beeld ter illustratie

In het kader van het onderzoek dat momenteel uitgevoerd wordt in en om een woning aan de Beemstraat is een man aangehouden. Gistermiddag kregen agenten een melding dat er een overleden vrouw was aangetroffen in de woning. Nader onderzoek moet verder uitwijzen wat er precies in de woning gebeurd is en wat de betrokkenheid van de aangehouden man is geweest bij het overlijden van de vrouw.

Het onderzoek is momenteel in volle gang. Op dit moment onderzoekt de politie wat de toedracht is van het overlijden van de vrouw. Gistermiddag is de straat afgezet om goed en nauwkeurig onderzoek te kunnen doen. Zo’n uitgebreid onderzoek kun je echter maar één keer goed doen. Het onderzoeksteam bekijkt momenteel diverse scenario’s. De man zit vast en zijn betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw wordt verder onderzocht. Daarnaast staat er op dit moment ook een PD- unit in de straat, zodat diverse specialismen vanuit politie samen kunnen werken en onderzoek in en om de woning kunnen doen. De verwachting is dat de PD- unit er de komende dagen nog staat.

Heeft u informatie of weet u meer wat zich afspeelde in de woning?

Het onderzoeksteam komt graag in contact met personen die wellicht de afgelopen dagen iets verdachts of iets opvallends hebben gezien rondom de woning in de Beemstraat. Ook komen zij graag in contact met personen die eventueel meer hebben gehoord hebben in de straat. Heeft u meer informatie, geef dat door aan de politie. Melding maken kan via 0900 8844 (onder vermelding van Gameren) of via onderstaand tipformulier. Daarnaast kunt u uiteraard ook geheel anoniem informatie delen. Dat kan via MeldMisdaadAnoniem via 0800 7000 of via Meldmisdaadanoniem.nl