Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Schot gelost aan de Trommelslager

Zondagavond werd een schot gelost aan de Trommelslager in Den Bosch. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen. Op dit moment is er nog niemand aangehouden. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, logo, slogan, waakzaam, dienstbaar, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Op zondag 7 mei rond 18:30 uur werd de politie gealarmeerd over een schietincident aan de Trommelslager. De melder hoorde vanuit zijn woning een harde knal en keek naar buiten. Hij zag vervolgens iemand uit de naastgelegen brandgang wegrennen. Omdat de situatie hem bevreemde, belde hij de politie.  

De politie startte direct een onderzoek en maakte o.a. een plaats delict, verrichtte sporenonderzoek en sprak met getuigen. Dit heeft vooralsnog niet geleid naar de man die geschoten zou hebben. Ook is onbekend gebleven waarom er is geschoten én waarmee het schot zou zijn gelost. Een signalement werd gisterenavond middels een burgernetbericht verspreid. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, zo’n 1.70 meter lang en hij droeg een blauwe broek met daaronder zwarte schoenen.

Getuigen gezocht

Het onderzoek gaat vandaag verder. Er worden o.a. camerabeelden bekeken en een buurtonderzoek gedaan. Om meer te weten te komen naar wat zich heeft afgespeeld deze zondagavond roepen wij de hulp op van getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of heeft u camerabeelden en hebben we nog niet met u gesproken? Neem dan contact ons op! Bel met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Bel met de politie

Bel 0900-8844