Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verkeerscontrole in Hoogerheide en Bergen op Zoom

Gepubliceerd op:

Hoogerheide/ Bergen op Zoom - Politie, Koninklijke Marechaussee, Douane en de Belgische politie hebben donderdag 16 november een integrale verkeerscontrole gehouden. Dat gebeurde in Hoogerheide aan de Doelweg en in Bergen op Zoom aan de Gagelboslaan.

integrale verkeerscontrole 16 november 2023

Tijdens de controles, die tussen 15.30 uur en 21.15 uur plaats vonden werden in totaal 190 voertuigen gecontroleerd. Daarbij ging speciale aandacht uit naar scooters en fatbikes.

Op beide locaties was de alcoholbus en de rollerbank van team Verkeer aanwezig. Herkenbare en onherkenbare politievoertuigen reden in de omgeving rond van Hoogerheide en Bergen op Zoom om voertuigen naar de controleplaatsen te begeleiden. Ook op de locaties zelf werden voertuigen stilgehouden en naar de controleplaatsen gebracht ter controle. Ook werd er doormiddel van laseren op snelheid gecontroleerd.

In totaal zijn 42 verkeersboetes uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen en hebben vier personen hebben een rijontzegging gekregen vanwege het rijden onder invloed. Verdere zijn openstaande geldboetes geïnd. Daarnaast werd er ook 1 voertuig in beslag genomen.