Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man mogelijk zwaar mishandeld, getuigen gezocht

Gepubliceerd op:

Den Haag - In het Sint Hubertuspark, is op maandagmiddag 9 oktober een gewonde man aangetroffen, vermoedelijk is hij mishandeld. De recherche doet onderzoek en roept getuigen zich te melden.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, spoed, voorkant, zijkant, landelijk, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Rond 16.40 uur kwam er een melding binnen van een onwelwording op een bankje in het St. Hubertuspark boven het Hubertus viaduct.  Toen politieagenten ter plaatse kwamen, werd er een man gevonden met bloed op zijn gezicht en kleding. Er lijkt fors geweld te zijn gebruikt tegen het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis waar hij nog steeds verblijft.

Getuigen gezocht

De politie vermoedt dat deze man is mishandeld en zoekt getuigen. Hebt u informatie? Mogelijk hebt u camerabeelden uit de omgeving van het St. Hubertuspark die wellicht waardevol kunnen zijn voor het onderzoek? Bel dan de politie via 0900-8844. U kunt ook het onderstaande tipformulier invullen waarin ook camerabeelden kunnen worden toegevoegd. Anoniem melden kan ook. Bel dan M. 0800-7000.