Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Dealer op heterdaad betrapt in Hilversum

Tijdens een actie in Hilversum zagen de collega’s een auto vanuit waar werd gedeald. Een 24-jarige man uit Hilversum op heterdaad worden aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

Aanhouding politieagent handboeien

Politieagenten zagen tijdens een controle een auto van waaruit mogelijk drugs werd gedeald. Zij besloten de auto te volgen. Toen de auto stopte aan de Anton Philipsweg, werd opnieuw gezien dat er door de bestuurder gedeald werd in verdovende middelen. De man uit Hilversum kon op heterdaad worden aangehouden. De verdachte had een geldbedrag op zak en ongeveer vijftig pakjes met een gebruikershoeveelheid verdovende middelen.

De koper is ter plaatse verhoord en moest zijn gekochte waar inleveren. De 24-jarige verdachte is aangehouden en zit nog vast.

Meld Misdaad Anoniem
Weet jij iets over criminele activiteiten? Heb je iets gezien of herken je iemand? Dan is dat waardevolle informatie die er toe kan leiden dat daders worden opgespoord en criminaliteit wordt gestopt. Je kan deze tips ook anoniem doorgeven. Dan word je naam niet genoteerd. Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl