Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Groot onderzoek gestart na aantreffen overleden man Handelsplein

Na een korte brand in een woning aan het Handelsplein trof de brandweer vrijdagmorgen een zwaargewonde man aan. De man werd uit de woning gehaald en gereanimeerd, maar dat mocht helaas niet baten. De 60-jarige bewoner van het pand overleed ter plekke. De politie gaat uit van een misdrijf en is een onderzoek gestart met een team van 20 rechercheurs.

foto: Nieuws op Beeld

Even na 02:30 uur meldden getuigen dat ze een knal hoorden en vermoedden dat er brand was. De brandweer kon de kleine brand snel blussen en zag vervolgens het slachtoffer liggen met een schotwond. Pogingen de man te reanimeren waren helaas tevergeefs. Direct startten agenten onderzoek in de omgeving waarbij onder andere met buurtbewoners wordt gesproken en camerabeelden worden veiliggesteld. Forensisch experts doen uitgebreid onderzoek in de woning. Een groot opsporingsteam onderzoekt wat hier precies gebeurd is en wie daarvoor verantwoordelijk is of zijn.

Er is nu nog heel veel onduidelijk. Heeft u informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Heeft een beelden? Laat ons weten. Dat kan ook anoniem.