Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Jongen (15) gewond na steekincident Capelsebrug

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Vrijdagmiddag om 14.20 uur zagen omstanders een gewonde jongen op het Abram van Rijckevorselplein. Hij had een flinke steekwond in zijn rug. Terwijl mensen eerste hulp boden, waarschuwden anderen de hulpdiensten. Agenten hielden in de omgeving een 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel aan. Het slachtoffer, een jongen van 15 jaar uit Rotterdam, was aanspreekbaar. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. We spreken graag met getuigen die meer kunnen vertellen over wat er gebeurd is.

Foto: Nieuws op Beeld

In eerste instantie was het niet duidelijk waar het steekincident plaats had gevonden. Maar getuigen wisten te vertellen dat het in metrostation Capelsebrug was gebeurd. Forensisch rechercheurs deden daar sporenonderzoek en de camerabeelden zijn uitgekeken. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd en wat daaraan voorafging is druk bezig.

Alle informatie is daarbij welkom. Heb je iets gezien of gehoord, heb je misschien zelfs beelden, en heb je nog niet met de politie gesproken? Neem contact met ons op!