Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man gewond na schietincident

Gepubliceerd op:

Den Haag - Een 24-jarige man uit Rotterdam is zaterdag 21 oktober gewond geraakt bij een schietincident op de hoek van de Koningstraat en de Tullinghstraat. De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg omstreeks 00.45 uur de melding dat in de omgeving van de Wellingtonstraat iemand in zijn been geschoten zou zijn. Agenten troffen het slachtoffer in een portiek aan de Wellingtonstraat aan.

Het slachtoffer is een 24-jarige man uit Rotterdam. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek blijkt dat het schietincident plaatsvond op de hoek van de Koningstraat en de Tullinghstraat. 

Autobrand

Op de hoek van de Koningstraat en de Wellingtonstraat heeft kort voordat het schietincident gemeld werd een voertuig in brand gestaan. Daarbij zijn ook knallen gehoord. Uit onderzoek blijkt dat deze autobrand geen verband heeft met het latere schietincident.

Iets gezien?

De verdachte(n) ging(en) er na het incident vandoor. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts gezien in de omgeving van de Wellingtonstraat, de Koningstraat of de Tullinghstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.