Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man door steekpartij overleden op Hazeldonk

Laatst gewijzigd op:

Breda - Bij grensovergang Hazeldonk is zaterdagavond bij een steekincident een man overleden. Hulpdiensten probeerden hem nog tevergeefs te reanimeren. Het gaat om een Oost Europese vrachtwagenchauffeur. Zijn identiteit is bij de politie bekend maar kan nog niet vrijgegeven worden omdat de nabestaanden nog niet geïnformeerd zijn.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

De politie kreeg zaterdag 21 oktober 2023 omstreeks 19.20 uur een melding dat op de parkeerplaats Hazeldonk, gezien vanuit Antwerpen richting Breda, een man buiten bewustzijn op de grond lag. De melder gaf aan dat een vrachtwagenchauffeur dit aan hem had doorgegeven. Zij hebben de eerste agenten geleid naar het slachtoffer die midden op de parkeerplaats lag. Direct is de hulpverlening gestart. Reanimatie mocht echter niet meer baten. De man bleek te zijn overleden. Er werd onmiddellijk een plaats delict ingericht.

TGO
De politie schaalde hierna op en riep een Team Grootschalige Opsporing op. Ook kwamen specialisten van Forensische Opsporing ter plaatse. Agenten van de Landelijke Eenheid verleenden bijstand. Rechercheurs hebben alle vrachtwagenchauffeurs die op de parkeerplaats stonden benaderd. Ook de bestuurders van de auto’s die de parking afreden zijn bevraagd. Verder worden zoveel mogelijk camerabeelden verzameld. Op dit moment is nog geen verdachte in beeld.

 

Update maandag 30 oktober 2023
Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 24 oktober jl.  zijn zes tips binnen gekomen, 1 kijker stuurde dashcambeelden. Inmiddels is de familie van het slachtoffer ingelicht, het is een 25-jarige man uit Belarus (Wit Rusland).  Morgen, dinsdag 31 oktober aanstaande zal in het opsporingsprogramma nogmaals de getuigenoproep gebracht worden.