Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Nieuwe verdachten aangehouden na dodelijk steekincident in Apeldoorn

Laatst gewijzigd op:

Apeldoorn - De politie heeft gisteren, maandag 23 oktober, twee nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar het dodelijk steekincident van dinsdag 5 september aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn. De twee mannen van 35 en 26 jaar uit Duitsland worden ervan verdacht betrokken te zijn bij het steekincident.

Aanhouding op straat

Vertaling Arabisch

Vertaling Koerdisch-Sorani

De melding van het steekincident kwam rond 11:00 uur bij het Operationeel Centrum binnen. De vrouw liep op straat met haar dochtertje van drie jaar en werd plotseling van achter aangevallen en meerdere malen met een mes gestoken. Hulpdiensten troffen ter plaatse een zwaargewonde vrouw aan. Reanimatie door politie en ambulancepersoneel mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer, een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn, overleed ter plekke aan haar verwondingen. Het dochtertje van de vrouw liep geen verwondingen op.

De verdachte was na het steekincident nog aanwezig en werd door de agenten aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De man is voorgeleid en zit nog vast.

Onderzoek loopt nog volop
Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident loopt volop. Hierin is naar voren gekomen dat de verdachte mogelijk niet alleen heeft gehandeld. Mogelijk is dit incident een gerichte actie in de familiesfeer.  Meer informatie kunnen we op dit moment nog niet delen.

Heeft u meer informatie? 
Heeft u meer informatie die u met ons wilt delen? Dit kan anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000, of via de tiplijn op 0800 – 6070.

 

Vertaling Arabisch
Vertaling Koerdisch-Sorani