Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man gewond aangetroffen in woning in Beilen

Laatst gewijzigd op:

Beilen - Een 46-jarige man is vannacht gewond aangetroffen in een woning aan de Molenstraat in Beilen. Mogelijk is hier een steekincident aan vooraf gegaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Er is niemand aangehouden.

De politie ontving op donderdagochtend 26 oktober om 02.00 uur een melding van een gewond persoon in een woning. Ter plaatse bleek dat het 46-jarige slachtoffer mogelijk gewond is geraakt bij een steekincident. De man is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd. We doen onder andere sporenonderzoek en voeren gesprekken met getuigen.

Als er mensen zijn die meer informatie hebben over wat er precies is gebeurd, kunnen zij contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Update 27 oktober: 
De politie heeft op donderdag 26 oktober in Westerbork een 39-jarige vrouw uit Beilen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. Het onderzoek naar de toedracht van de verwondingen van de 46-jarige man is nog gaande. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er daadwerkelijk een steekincident heeft plaatsgevonden en wat de rol van de 39-jarige vrouw is geweest. De vrouw zit vast en wordt verhoord.