Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Derde verdachte aangehouden na explosie Grasstraat

Voor de tweede nacht op rij vond zondagmorgen een explosie plaats bij een woning in de Grasstraat, naast het pand waar de nacht ervoor ook al een explosief afging. Eén verdachte kon met hulp van buurtbewoners worden aangehouden, een tweede aanhouding volgde later die nacht. UPDATE: dinsdag 19 september heeft een derde verdachte zich gemeld op bureau. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Rotterdam.

aanhouding

Net als de nacht ervoor raakten de gevel en deur beschadigd, maar raakte gelukkig niemand gewond. Nadat op de vroege zondagmorgen al een eerste verdachte werd aangehouden met hulp van alerte buurtbewoners, konden agenten na een zoektocht een paar uur later een tweede verdachte aanhouden. De twee Rotterdammers van 20 en 21 jaar worden verdacht van betrokkenheid en zitten vast. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Informatie blijft welkom
We zijn de alerte buurtbewoners erg dankbaar dat ze ons naar de eerste verdachte leidden en informatie gaven die van belang was bij vinden van de tweede. Alle informatie blijft welkom. Dat kan ook anoniem.